DKK 419,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Perfekte sommerhandsker til downhill og free ride MTB
2. Meget høj åndbarhed
3. Uden polstring

Når du kører free riding eller downhill MTB, har du, i mere end en forstand, behov for at have et solidt greb om tingene. Når det er varmt, og du måske skal cykle i mange timer, vil dine hænder blive både trætte og svedige. Kontrollen over cyklen er af den største betydning, både for din performance og for din sikkerhed. Du har derfor brug for et par gode handsker, som er både sikre og komfortable, og som også har en høj grad af åndbarhed, når sveden begynder at løbe. For det kommer den til, når du for alvor giver den gas på din mountainbike!

Her byder den danske producent GripGrab ind med Vertical InsideGrip sommerhandskerne. Disse langfingrede handsker er designet specielt til dig, der brænder for downhill og freeriding.
Handskerne er uden polstring, og de smarte silikone-print på håndfladen sikrer dig et formidabelt greb om styret. Dette forbedres yderligere af GripGrabs egen InsideGrip teknologi.
Vertical Inside Grip LF handskerne har en meget høj grad af åndbarhed, så dine hænder ikke kommer til at `koge´ i sommervarmen. Og en elastisk manchet sørger for, at handskerne bliver siddende, hvor de skal. Handskerne består af 50% polyamid, 40% polyester og 10% elasthan. Ligesom mange andre af GripGrabs handsker har Vertical Insidegrip LF handskerne refleks-markeringer, der giver øget synlighed, når man cykler i mørke.

Med disse dejlige handsker har du optimal kontrol over cyklen, når den danske sommer melder sin ankomst, og MTB-sporene lokker! Handskerne er i hvert fald i orden. Resten er op til dig!