Grip Grab Thermal Balaclava Elefanthue

Før DKK 259,00
DKK 199,00
SparDKK 60,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Genial til de koldeste dage
2. Beskytter hoved, hals, nakke og pande mod kulden
3. Passer perfekt under hjelmen

Elefanthue. Raid-hue. Balaclava. Kært barn har mange navne. Betegnelsen elefanthue leder måske tanken hen på personer, der har behov for at maskere sig, i forbindelse med lyssky aktiviteter. Og det er egentlig en skam, for elefanthuen er særdeles anvendelig, også til mange fredelige, og fuldt lovlige, formål.

Du behøver bestemt ikke være hverken bankrøver eller autonom for at kunne have glæde af en elefanthue. Også som cykel-freak kan en elefanthue være god at have, ikke mindst når kong Vinter for alvor rasler med sablen. En elefanthue er nemlig særdeles god til at holde hoved, hals og pande varm. Og så passer elefanthuen perfekt under cykelhjelmen!
Fra den danske familie-virksomhed GripGrab kommer den super lækre Thermal Balaclava. Der er der virkelig tale om en multi-funktionel beklædningsgenstand, som du kan have stor glæde af, når du cykler i den kolde årstid.

Balaclavaen beskytter hoved, ører, hals, nakke og pande mod kulde og træk, som kan give alvorlige gener. Den er fremstillet i 94% polyester og 6% elasthan, hvilket gør den både strækbar og særdeles godt svedtransporterende. Sidstnævnte er en af de egenskaber, der kendetegner polyester. Balaclavaen kan justeres under cykling, så du selv kan bestemme, hvor langt, du vil trække den op i ansigtet. For god ordens skyld skal vi måske nævne, at det er fuldt lovligt at bære elefanthue i det offentlige rum, når formålet er at beskytte sig mod vejrliget.

Den lækre GripGrab Thermal Balaclava kan vaskes sammen med lignende farver, men den bør ikke tørretumbles eller stryges.

Slut med ømhed og spændinger i nakken efter en cykeltur i vinterkulden!