DKK 239,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Pasform og komfort i top
2. Fantastiske isolerende egenskaber
3. Meget høj grad af åndbarhed

Vi siger det lige så tit, vi kan få lejlighed til det: Vi anbefaler på det kraftigste, at både store og små cyklister bruger cykelhjelm, hver eneste gang, de sætter sig op på cyklen! Og vi har også tit gjort opmærksom på, at mange af vore cykelhjelme har glimrende ventilerende egenskaber. Imidlertid kan man, med god ret, stille spørgsmålet: Hvis man nu bruger sin cykling til pendling året rundt, eller ønsker at kunne træne, også i årets kolde måneder, kommer man så ikke let til at fryse under hjelmen?

Jo, det kan man godt komme til. Derfor er det heldigt, at den danske producent Grip Grab har sendt denne glimrende cykelhue på markedet: Windproof Lightweight Thermal Skull Cap er en både let praktisk hue, der passer perfekt under cykelhjelmen. Til trods for, at stoffet er relativt tyndt, er de isolerende egenskaber helt i top. Fronten af huen er vindtæt, samtidig med, at stoffet har en meget høj grad af åndbarhed. Der er desuden refleks-markeringer både for- og bagpå huen. Dette er med til at give øget synlighed ved cykling i mørke.  

De flade sømme er med til at sikre, at pasform og komfort går op i en højere enhed. Huen består af 75% polyamid og 25% polyester. Når din Grip Grab Windproof Leightweight Thermal Skull Cap bliver svedig og/eller snavset, kan du maskinvaske den sammen med lignende farver, men du bør undgå at tørretumble eller stryge den.

Som cykel-motionist gælder det om at holde hovedet koldt. Men med denne skønne hue fra Grip Grab kan du holde ørerne varme samtidig!