Grip Grab Let Termo Hi-Vis Skull Cap

DKK 117,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Passer perfekt under cykelhjelmen
2. Giver øget synlighed i mørke
3. Meget åndbar/svedtransporterende

Ingen cykling uden hjelm! Hos Cykler.dk anbefaler vi naturligvis, at man bærer cykelhjelm, hver eneste gang, man sætter sig op på en cykel. I dag er mange cykelhjelme designet med luftkanaler, så de giver god ventilation, når der er varmt, og sveden driver.

Men hvad så, når vinteren kommer, og du stadig gerne vil ud at cykle? Skal du så bare indstille dig på at fryse om ører og pande? Nej, selvfølgelig ikke! Det er nemlig her, den danske producent Grip Grab melder sig på banen, med den smarte og lette Thermo Hi-Vis Skull Cap!

Denne lækre lette hue består af 85% Polyester og 15% elasthan. Polyester er især kendt for sine unikke svedtransporterende egenskaber, imens elasthan gør stoffet tilpas strækbart, så det får en behagelig pasform. Når du sveder, vil polyesteren sørge for, at sveden transporteres ud til ydersiden af stoffet, hvorfra den hurtigt fordamper. Du får derfor en hue, som på fornem vis kombinerer isolerende egenskaber med en høj grad af åndbarhed.

Grip Grab Thermo Hi-Vis Skull Cap er, som navnet antyder, designet til at give øget synlighed, når du færdes i mørke (High Visibility = Høj synlighed). De seje neon-farver lyser op i mørket, så andre trafikanter kan få øje på dig. Med Thermo Hi-Vis Skulle Cap fra Grip Grab lyser du op i landskabet.

Huen passer perfekt under en cykelhjelm, men kan også bruges til løb, eller til andre udendørs aktiviteter i kulde og mørke. Slut med at fryse om ører og pande.

Thermo Hi-Vis skull Cap kan maskinvaskes sammen med lignende farver, men bør ikke tørretumbles eller stryges.