Før DKK 1.838,33
DKK 919,17
SparDKK 919,17
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. 10-gears MTB-kassette i topklasse!
2. De 5 største tandhjul er i titanium
3. Èn af Shimanos letteste kassetter

Når du vælger en Shimano XTR-kassette, får du toppen af toppen. Det er også derfor, at prisen er, som den er.
Den lette Shimano XTR CS-M980 er en virkelig sublim 10-gears MTB-kassette til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med hverken kvalitet eller performance. De 5 største tandhjul er u titanium, hvilket er med til at gøre den fantastiske kassette til Shimanos letteste, imens de 5 mindste tandhjul er i nikkel-belagt stål, hvilket gør tandhjulene meget slidstærke, og modstandsdygtige overfor rust.

Hører du til de MTB-ryttere, der lever og ånder for sporten? I så fald er kun det bedste godt nok til dig! Så ved du, at det er en meget krævende sportsgren, ikke alene for rytteren, men i høj grad også for materiellet. Når terrænet for alvor viser tænder, og konkurrenterne puster dig i nakken, så kan det ofte blive de helt små marginaler, der viser sig at blive afgørende for, hvem der står øverst på skamlen, når løbet er slut.

Det er selvfølgelig dig selv, der skal gøre den store indsats, men grejet skal bestemt også være i orden. Og ikke så sjældent er det en god gearing, der hjælper dig med at komme først over en forhindring i terrænet, og forhåbentlig også først over målstregen!

Kassetten monteres på følgende måde: Du placerer kassetten over cyklens bagnav, fastgør den med den medfølgende låsering, og spænder den grundigt med en aftrækker. Det er vigtigt, at dette gøres korrekt, så hvis du er det mindste i tvivl, anbefaler vi, at du lader vores højt kvalificerede cykelmekanikere klare monteringen for dig.  

Med den fantastiske Shimano XTR CS-M980 kassette på din MTB kommer konkurrenterne kun til at se bagsiden af din cykeltrøje! Eller retter: Det er i hvert fald ikke kassettens skyld, hvis du ikke kan køre fra de andre!