MUC-OFF Amino Explosive Power 150 ml

DKK 339,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Rent energi-boost til dine muskler
2. Fri for skadelige stoffer
3. Meget hudvenlig

Som den dedikerede cykel-entusiast, du er, tænker du sikkert meget over, at hver eneste lille detalje har en betydning, for at du kan præstere det bedst mulige på cyklen. Du sørger for at fjerne unødvendig vægt fra din cykel. Du tænker i aerodynamik. Og du bruger det bedste udstyr. Formentlig tænker du også over din kost, så dine muskler for det bedst mulige `brændstof´. For selv om cykling ikke kan siges at være en decideret styrke-sport, er det stadig dine muskler, der skal levere den kraft, der giver fremdriften.

Den verdenskendte producent Muc-Off har lanceret en creme, der kan give dine muskler et lille ekstra boost. Cremen hedder Amino Explosive Power. Og selv om det måske ikke er helt så voldsomt, som det lyder, så vil dine muskler nyde godt af dette produkt.

Ca. 20 minutter før du begiver dig ud på din cykeltur, smører du dine muskler (for cyklisters vedkommende er det selvfølgelig på benene) ind i Amino Explosive Power. Cremen vil så trænge ind i musklerne, og arginine aminosyrer vil hjælpe musklerne med at optage mere ilt, hvorved musklernes ydeevne forbedres markant.  

Muc-Offs produkter bruges af mange professionelle cykelryttere verden over. Amino Explosive Power cremen er baseret på vegetabilske ingredienser, og indeholder naturligvis ingen ulovlige præstations-fremmende stoffer. Du kan således med sindsro se kontrollanterne fra Anti-Doping Danmark i øjnene, når du anvender Muc-Off Amino Explosive Power. Cremen er ligeledes meget skånsom overfor din hud, og indeholder ingen potentielt allergi-fremkaldende stoffer.

Hos Cykler.dk er vi glade og stolte over at være din forhandler af de fantastiske Muc-Off produkter, både på nettet og i vores fysiske butik i Lemvig.