Før DKK 899,00
DKK 709,00
SparDKK 190,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Lette og stærke rails af austenit
2. Meget fin komfort
3. Fås i 3 størrelser

Elsker du at tilbringe virkelig mange timer på landevejen eller på MTB-sporet? Så ved du sikkert også, hvor vigtigt, det er at have en god cykelsadel. Hvis du sidder dårligt, forringes din komfort naturligvis omgående. Det går så igen ud over din performance, og i sidste ende over selve glæden ved at cykle. Og helt galt kan det gå, hvis du pådrager dig et smertefuldt sadelsår. Det kan derfor godt betle sig at investere i en god cykelsadel. Udover, at den vil forbedre både kvalitet og performance, er det jo også en kendt sag, at kvalitet holder længere.

Med Arvada Elite sadlen fra den verdenskendte producent Bontrager er vi lige rykket et skridt op, i forhold til Arvada Comp.
På Elite-modellen finder du således rails af austenit. Austenit er, meget kort fortalt, en særlig forbindelse af jern og kulstof. Dette materiale gør Arvada Elites rails både lettere og stærkere end hule titanium-rails.

Ellers har Arvada Elite en del (absolut positive) ting til fælles med Arvada Comp: Vi kan f.eks. nævne den innovative Density Zone skalkonstruktion, med Channel Flex i bunden. Det er med til at give dig den helt unikke kombination af komfort og performance.

Et andet fællestræk er den langsgående rille, som mindsker trykket på de bløde dele af din bagdels anatomi. Den er med til at sikre, at du ikke bliver alt for øm bagi, selv efter en meget lang dag på landevejen eller MTB-sporet.
Arvada Elite er en sadel, der er som skabt til landevejen, men den er bestemt også anvendelig på skovstien eller MTB-sporet.

Sadlen fås i 3 forskellige størrelser, der vejen hhv. 216, 224 og 230 gram.