DKK 349,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Meget slidstærk og letkørende 9s kæde
2. Shimano Ultegra/XT-kvalitet
3. 114 kædeled (304 gram)

Ingen kan cykle godt, hvis kæden ikke er i orden. Og heldigvis fremstiller den japanske gigant Shimano cykelkæder til enhver form for cykling, og til ethvert budget!

Shimano CN-HG93 - 9s er en smal og meget slidstærke kæde, beregnet til 9-gears kassetter. Når vi snakker Shimano, vil der typisk være tale om Ultegra- XT- og Deore gearsystemer. Vi befinder os her på det næsthøjeste af Shimanos 9 kvalitetsniveauer. Der er altså tale om en højkvalitets-kæde, som er velegnet til landevej eller til MTB/XC racing.

Kæden består af 114 kædeled, og vejer ca. 304 gram, når du tager den ud af pakken. Inden montering skal kæden kortes op, så den har samme antal led, som den kæde, der tidligere sad på din cykel. Monteringen er ikke vanskelig at udføre, men vi anbefaler, at du læser den medfølgende manual grundigt. Hvis der er noget, du er i tvivl om, er du mere end velkommen til at kontakte Cykler.dk, hvor du altid kan få hjælp af de dygtige cykelteknikere.

Til den basale vedligeholdelse af enhver cykelkæde hører, at man rengør og smører den efter behov. Og hos Cykler.dk finder du masser af effektive med miljøvenlige smøremidler!