DKK 749,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. 11-speed Shimano MTB-kassette i glimrende kvalitet
2. 11-46t
3. Kassetten til den inkarnerede MTB-entusiast

Elsker du at køre mountainbike? Det forstår vi godt! Det er nemlig én af de mest action-prægede former for cykelsport, hvor du får både motion, action og naturoplevelser på samme tid. Og samtidig er en MTB en solid allround-cykel, der kan klare stort set alle former for transport i hverdagen. Hvis du vælger at købe en MTB, har du derfor mulighed for at få virkelig meget cykel for dine penge.

MTB-sporten bringer dig helt derud, hvor landevejscykler ikke kommer. Kørsel i uvejsomt terræn stiller naturligvis store krav, ikke alene til rytteren, men i høj grad også til materiellet. Hvis du skal kunne klare disse udfordringer, er en god gearing alfa og omega. Måske skænker du ikke din gearing mange tanker, når den virker, men når den ikke gør, skal du nok opdage det!

CS-M8000 er en super lækker MTB-kassette, som indgår i Shimanos højt besungne XT-serie. Den bruges sammen med Shimanos 11-speed MTB-systemer, og har 11-46 tænder. Det anbefales på det kraftigste, at kassetten bruges ammen med

Shimanos egen HG-X11 kæde. Andre fabrikater af kæder er muligvis uofficielt kompatible, men for at være sikker på det bedst mulige resultat, bør man anvende Shimano-kæden.

Shimano XT er kategoriseret som den næstbedste MTB-serie, Shimano har at byde på. Kassetten kræver ikke megen vedligeholdelse, men det anbefales, at man holder den fri for snavs og skidt, da dette vil give en bedre performance, samt være medvirkende til, at kassetten holder længst muligt.

Monteringen kræver ikke meget. Men hvis du har brug for hjælp, står vort team af højt kvalificerede cykel-teknikere klar til at gå i aktion.

Med denne kassette på din mountainbike er du særdeles godt kørende, selv hvis du kører virkelig mange kilometer, og i meget hårdt terræn.