DKK 699,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. 11-speed Shimano MTB-kassette i fin kvalitet
2. 11-40 eller 11-42t
3. Velegnet til såvel motionisten som konkurrence-rytteren

Det er bestemt ikke uden grund, at mountainbike-sport bliver stadig mere populært her i Danmark. Vi har masser af dejlige skovstier og MTB-spor, hvor både begyndere og de mere garvede kan boltre sig. Noget helt andet er, at mountainbikes også er særdeles anvendelige som allround transportmidler i hverdagen. Og der findes mountainbikes til cykelryttere i stort set alle aldre. Lige fra det tidspunkt, hvor børn er gamle nok til at begynde at cykle rundt, uden at være ifølge med voksne, kan de få en sej MTB at køre på.

Når terrænet for alvor begynder at vise tænder, handler det om at have en god gearing, så man kan klare de terrænmæssige udfordringer. Det betyder ikke mindst, at kassetten skal være i orden. Og det er den, hvis du vælger kassetten SLC CS-M7000 fra japanske Shimano.

Der er her tale om en 11-gears kassette, som er tilgængelig i to udgaver, med enten 10-40 eller 11-42 tænder. Vi hjælper gerne med råd og vejledning, såfremt du er i tvivl om, hvilken udgave, du skal vælge. Det anbefales, at kassetten anvendes sammen med Shimanos egen HG-X11 cykelkæde, da det vil fungere bedst, også selv om andre producenter muligvis påstår, at deres kæder også er kompatible.

Kassetten monteres nemt: Man sætter kassetten ned over bagnavet, og fastgør den med den medfølgende låsering, som derefter spændes med en nøgle (aftrækker) med 12 tapper. Hvis du ikke selv føler, at du besidder den fornødne tekniske snilde, så hjælper vort 5-stjernede værksted gerne med monteringen.  

SLX-serien klassificeres som nogle af Shimanos bedste MTB-kassetter. Med denne kassette på din cykel er du således godt udrustet, uanset, om du er motionist eller konkurrence-rytter.