Shimano Ultegra Kassette CS-6700 10s

Før DKK 749,00
DKK 599,00
SparDKK 150,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dette produkt
1. Stærk og let 10-gears kassette til landevejscykling
2. 3 forskellige tandkombinationer
3. Kræver kun meget lidt vedligeholdelse

Solen skinner, himlen er høj! Kan du høre den endeløse landevej kalde? Det er bare om at komme op på racercyklen, så vi kan få nogle kilometer i benene. Etaperne skal være lange, og farten skal være i top, så vi for alvor føler, at vi bliver et med cyklen, og med landskabet omkring os.

Men én af forudsætningerne for en vellykket cykeltur, med den optimale performance, er at cyklens og alt den udstyr i fuldstændig i orden. Hvis du ikke har den rette gearing på din cykel, bliver resultatet også derefter. Det er derfor af stor betydning, at den kassette, der sidder på din cykel, passer til dine behov.

Shimano Ultegra CS-6700 er en let og solid 10-gears kassette, designet specielt til brug ved landevejscykling. Den fås i 3 forskellige tandkombinationer:
•11-23t
•11-28t
•12-25t

Alle kassettens klinger er i aluminium, hvilket gør den meget let (i 11-23t udgaven vejer den kun 209 gram). Samtidig er det en kassette, der kan holde til at blive brugt, Den kræver ikke megen vedligeholdelse, men det anbefales, at man rengør den efter behov. En kassette, der er fri for snavs, fungerer bedre, og holder længere.

Producenten anbefaler, at denne kassettes bruges sammen med cykelkæden HG-10 (ligeledes fra Shimano).

At montere kassetten er ikke svært: Du placerer kassetten over bagnavet, og fastgør det med den medfølgende låsering, som så spændes med en såkaldt aftrækker (med 12 tapper). Hvis monteringen skulle volde dig problemer, eller du bare ikke har lyst til, selv at forsøge dig, er du naturligvis velkommen til at kontakte vort 5-stjernede værksted.

Med en Shimano Ultegra CS-6700 kassette på din racercykel er du lar til mange skønne ture på landevejen!