Shimano Ultegra Kassette CS-HG800-11 11s

DKK 799,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dent
1. Let og stærk kassette i titanium
2. Velegnet til racercykler
3. Den velkendte Ultegra kvalitet fra Shimano

Hvis du for alvor lever og ånder for landevejscykling, så ved du, at når det virkelig skal gå stærkt, så tæller hvert eneste gram. Alt på cyklen skal være så let som muligt. Men samtidig ønsker mn naturligvis ikke at gå på kompromis med kvaliteten af de forskellige komponenter.

Samtidig er gearingen selvfølgelig af stor betydning for din performance. Med en forkert gearing falder topfarten, og i værste fald må du se til, imens andre ryttere snupper de eftertragtede pladser på podiet.
Men heldigvis er det muligt at få en kassette, der er både let og stærk. Se bare på Shimanos nye CS.HG800 kassette, som er en del af den meget populære Ultegra-serie!

Som noget ganske specielt er denne kassette udført i titanium, et metal, der er kendetegnet ved at være ganske let, men dog utroligt stærkt. Faktisk kan titanium være over 40% stærkere end stål, målt i forhold til vægtfylden (som er langt lavere for titanium end for stål).

Der er tale om en 11-speed kassette, med 11-34 tænder. Tandkombinationen er som følger: 11-13-15-17-19-21-23-25-27-30 og 34 tands klinger Det anbefales, at man anvender Shimanos egen HG-X11 kæde. Så får du en kombination, der holder til virkelig mange kilometer på landevejen.  

Kassetten placeres over bagnavet, og fastgøres med den medfølgende låsering, som spændes ved hjælp af en aftrækker med 12 tapper. Hvis du ikke selv har lyst til at forsøge dig med monteringen, så tøv endelig ikke med at kontakte os hos Cykler.dk. Så klarer vore dygtige cykelmekanikere monteringen i en ruf, så du hurtigt kan komme ud på landevejen.

Ultegra ligger i den gode ende af Shimanos meget omfattende sortiment af geargrupper, idet Ultegra er et klasse 2-produkt (klasse 1 er den absolutte topklasse). Når du køber en Ultegra-kassette, ved du derfor, at du får et produkt af meget høj kvalitet.