DKK 419,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. Glimrende pasform
2. Vind- og vandtæt
3. Giver øget synlighed, når du cykler i mørke

Et par gode cykelsko er guld værd. De giver dig god komfort på de lange cykelture, og fremfor alt sørger de for optimal kraftoverførsel, så du får mest muligt ud af hvert eneste tråd i pedalerne. Et par cykelsko kan godt være en ikke ubetydelig investering, og derfor kan det godt betale sig at passe bedst muligt på dem, så de holder så længe som muligt.

Det danske vejr kan godt være lidt af en udfordring for et par cykelsko. Derfor er det danske firma Grip Grab kommet med dette lækre skoovertræk. Navnet er Hi-Vis! Ydersiden består af et særdeles fleksibelt, vand- og vindtæt materiale, som giver ypperlig beskyttelse mod vind og vejr, samtidig med, at pasformen er i top. På bagsiden af overtrækket finder du en solid YKK-lynlås, som gør det nemt at tage sko-overtrækket af og på. Selve sålen er forstærket, gør at give ekstra slidstyrke.  

Produktet er udført i en smart, fluorescerende gul farve, og der er reflekterende markeringer på siderne. På den måde bliver du mere synlig, når du cykler i mørke. Så det er bestemt ikke uden grund, at dette dejlige produkt hedder Hi-Vis (High Visibility = Høj synlighed).
Når dit Grip Grab RaceAqua Hi-Vis sko-overtræk bliver snavset, tørrer du det bare af med en fugtig klud. Produktet bør ikke maskinvaskes eller tørretumbles.

Her hos Cykler.dk er vi glade for at kunne tilbyde produkterne fra danske Grip Grab. Og hvis du bestiller dette lækre sko-overtræk, sender vi det gratis, ligesom alle andre ordrer over 299 kr. Tilbage er kun at ønske god cykeltur. Vejr og vind kan i hvert fald bare komme an!