DKK 69,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Fantastiske sommer-sokker
2. Fremragende åndbarhed
3. Ekstra støtte ved akillessenen

Det siger, at Albert Einstein aldrig gik med sokker, fordi han betragtede denne beklædningsgenstand som aldeles unødvendig. Her hos Cykler.dk deler vi bestemt ikke dette synspunkt. Men nu var Einstein jo nok heller ikke interesseret i cykling!

Hvis du skal kunne ydet det optimale, når du cykler, er det essentielt, at dine fødder har de bedst mulige betingelser. Det er jo trods alt fødderne, du bruger, når du tramper i pedalerne!
Selv om den danske producent GripGrab hverken er blandt de største eller de ældste på verdensmarkedet, så er deres produkter i orden. Tag f.eks. et kig på de lækre Classic No Show sommer-sokker! De er lavet af det enestående Coolmax materiale, som er kendetegnet ved en meget høj graf af åndbarhed. Sokkerne er derfor ideelle til træning og løb i den varme årstid, samt til spinning og anden indendørs træning. Endvidere er sokkerne udstyret med en `tap´, som mindsker belastningen p akillessenen.  

Materiale-sammensætningen er som følger:
•40% polyester
•30% nylon
•20 polyuretan
•10 elastan

Denne unikke blanding af materialer sikrer, at sokkerne bliver både komfortable og ekstremt godt svedtransporterende, så dine fødder ikke kommer til at `koge´, selv på meget varme sommerdage.
Sokkens øvre kant går kun til lige under anklen. Derfor kan dine underben stadig ånde, og du undgår at få tan lines.

GripGrab No Show sokkerne kan maskinvaskes ved 30 grader, men de er ikke egnede til hverken tørretumbling eller strygning.

Sokkerne fås i enten sort eller hvid. Så venter vi bare på sommerens komme, så vi kan komme ud og få nogle kilometer i benene!