DKK 79,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. Meget høj åndbarhed
2. Lækkert Coolmax materiale
3. Også fantastiske til indendørs motion

Det er egentlig ganske indlysende: Hvis du skal kunne cykle godt, at både yde dit optimale, og være i stand til at nyde cykelturen, skal dine fødder have det godt. Om vinteren kan det være et problem, at dine fødder bliver kolde, våde og stive. Men også om sommeren kan der være god grund til at give dine fødder de bedst mulige betingelser.

Det er nemlig heller ikke rart, når dine fødder ´koger´, og bliver drivvåde af sved. Store mængder fodsved, som ikke bliver ledt væk fra dine fødder, kan være årsag til forskellige typer hud-irritation. Fodsvamp elsker varme og fugtige omgivelser, og det er således ikke helt uden grund, at fodsvamp kaldes for `Athlete´s foot´ på engelsk.

Et par gode, åndbare cykelsokker er derfor en god ting at investere i, når man cykler om sommeren, hvilket stort set alle cyklister vel gør. Og her er de lækre Classic Low Cut sommersokker fra Grip Grab det helt rigtige valg! Med åbne mesh-zoner sikrer disse skønne sokker dine fødder optimal åndbarhed.

Sokkerne er lavet i det behagelige Coolmax-materiale, og er `low cut´, så de kun giver minimal dækning af anklen. Det gør også Classic Low Cut sokkerne ideelle til indendørs motion, som f.eks. spinning.

Materiale-sammensætning:
•42% Akryl
•26% Nylon
•25% Polyester
•5% Bomuld
•2% Polyurethan

Sokkerne kan maskinvaskes sammen med lignende farver, men de bør ikke tørretumbles eller stryges. Grip Grab Classic Low Cut sommersokker fås i enten sort eller hvid.