DKK 1.729,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske dem
1. Aerodynamisk race fit
2. Fantastisk komfort og slidstyrke
3. Professionel schweizisk kvalitet

At Assos repræsenterer noget af det ypperste, når vi snakker cykeltøj., er ikke længere nogen nyhed. Og bedst, som man tror, at Assos hap præsteret det absolut sublime, så overfor de opfindsomme schweizere sig selv!
Nu har vi nemlig en ny og forbedret udgave af de populære Equipe RS bibshorts S9, som for bare et par år siden blev betegnet som fremtidens cykelshorts.

S9 Targa Er designet i et lækkert `race fit´, der i sandhed for shortsene til at føles som et ekstra lag hud. Aerodynamikken er helt i top, uden at man, på nogen måde er gået på kompromis med komforten.

Den nye konstruktion betyder, at puden er blevet mindre, hvilket giver lavere vægt, men stadig fremragende komfort. De nye tekstiler har lavere tørretid, hvilket modvirker, at stoffet forbliver svedigt. Endvidere er tekstilerne ekstremt strækbare, så du får større bevægelsesfrihed, selv til meget aggressive kørestillinger. Når løb skal vindes, tæller selv den mindste detalje!

De brede, komfortable seler sørger for, at shortsene bliver siddende, hvor de skal, selv når det for alvor går vildt for sig. Det fornægter sig ikke, at disse lækre bibshorts er resultatet af utallige timers testkørsler, såvel af firmaets egne folk som af professionelle cykelryttere. Det er således ikke uden grund, at Assos kalder Targa Serien for deres World Tour Series.

Kombinér disse shorts med en lækker jersey, som eksempelvis Assos Equipe RS Jersey S9 Targa. Så er du klar til alverdens cykelløb. Selv Tour de France, hvis du skulle nå så vidt!

Vaskeanvisninger: Shortsene kan vaskes ved maks. 30 grader, sammen med lignende farver, men undgå tørretumbling og strygning. Brug evt. Assos sportsvask, for at blive svedlugten kvit.