DKK 1.419,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Kortærmet cykeltrøje i topkvalitet
2. Performance, aerodynamik og komfort i top
3. AeroFit giver en super pasform

I de relativt få år, mærket har eksisteret, har den schweiziske producent Assos formået at slå sit navn fuldstændig fast som leverandør af cykeltøj af højeste kvalitet. Rent prismæssigt ligger Assos vel i den høje ende af skalaen. Men hos cykler.dk tør vi godt garantere, at kvaliteten står mål med prisen!

Assos Equipe RS Jersey S9 Targa er en let og super lækker kortærmet cykeltrøje, designet med både komfort og performance for øje. Stoffet er både let og stærkt, og har desuden en høj grad af åndbarhed. Den lækre AeroFit pasform sikrer, at trøjen altid sidder, som den skal.

Selve stoffet er meget hurtigttørrende, så sveden hurtigt fordamper, og du bliver ved med at føle dig tør og godt tilpas. På bagsiden finder du i øvrigt 3 praktiske lommer. Sjældent har man set en cykeltrøje, der i den grad kombinerer fart, aerodynamik og komfort. Stoffet giver en UV-beskyttelse på 25, 30 og 50+, på hhv. fronten, ryggen og ærmerne. Så du er ganske godt beskyttet mod solskoldning, selv hvis du cykler i lande, hvor solen er langt stærkere end her i Danmark.

Naturligvis vinder du ikke nogen cykelløb, ene og alene på grund af din trøje. Men med Assos Equipe RS Jersey S9 Targa bliver det i hvert fald ikke trøjen, der gør, at du IKKE vinder!

Perfekt sammen med Equipe RS BIbshorts S9

Vaskeanvisninger: Trøjen kan maskinvaskes, ved maks. 30 grader, men man bør undgå tørretumbling, strygning og blegning. For at fjerne/forebygge svedlugt kan man med fordel anvende et vaskemiddel designet specielt til sportstøj. Du kan f.eks. vælge Assos Active Wear Sportsvask, som du også finder her på siden.