DKK 1.599,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Bib-shorts til den virkelig seriøse atlet
2. Komfort og performance i top
3. Eksklusiv kvalitet fra Assos

Når man cykler tit og langt, har man brug for et par virkelig gode cykelshorts. Intet er så generende som at pådrage sig et smertefuldt sadelsår. Så kan man være nok så hardcore, men når man har så ondt, at man knapt kan tåle, at bagdelen rører cykelsadlen, så falder ens performance naturligvis kraftigt. Et par velsiddende cykelshorts, med god pasform og et tilpas blødt indlæg er derfor en god investering. Og hvis der står Assos på dine cykelshorts, så ved du, at der er tale om kvalitet i verdensklasse!

Equipe RS bob-shorts S9 er et par topmoderne cykelshorts, med seler, designet til dig, der dyrker cykelsport på højt niveau (eller har ambitioner om at komme til det). Disse shorts er en ren nyskabelse, lige fra indlægget (puden), der tilhører den nyeste generation af indlæg fra Assos og til selv buksen, der er designet til at give en perfekt pasform, så shortsene altid bliver siddende, hvor de skal, og giver en enestående kompression, lige på de rigtige steder.

Gennem ikke mindre end 6 år har folkene hos Assos udført tusinder af tests, bl.a. i samarbejde med professionelle cykelryttere, for at opnå den perfektion, der gør de fantastiske Equipe RS bib-shorts så unikke. Og vi må sige, at vi bestemt synes, at det er lykkedes. Komfort, performance og åndbarhed går nemlig i den grad op i en højere enhed.
Det er ikke uden grund, at produkterne fra Assos ligger i det højere prissegment. Kvaliteten er nemlig generelt second to none. Og Equipe RS bib-shortsene er ideelle til den virkelig seriøse cykel-freak! Brug dem f.eks. sammen med en Assos Equipe RS Jersey S9 Targa