DKK 949,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Et par skønne, lette shorts, i lækker kvalitet
2. Polyester lavet af genbrugsmaterialer
3. 14% merinould fra bæredygtig fåreavl

Hos Mons Royale kan de bare det der med at fremstille lækkert cykeltøj! Men det gør jo heller ikke noget, at en del af Mons Royales produkter også kan bruges som almindelige beklædningsgenstande i andre sammenhænge. Det er i høj grad tilfældet med de lette og smart Virage Bike Shorts

Faktisk ligner Virage Bike Shorts ikke udpræget det, de fleste sikkert forbinder med et par cykelshorts. De sidder ikke kropsnært, men er løstsiddende og meget behagelige. Et Mons Royale bælte medfølger. Det gør, at disse shorts også kan bruges, når du f.eks. skal en tur i byen, på en dejlig dansk sommerdag.

Men det er jo dog først og fremmest cykling, disse lækre shorts er skabt til. Derfor er shortsene lavet med indvendige, strategisk placerede syninger, så du slipper for smertefulde slidsår, når du for alvor giver den gas på cyklen. Der er også en praktisk lynlåslomme, hvor du f,.eks. kan have din pung eller din smartphone.

Shortsene består af hele 81% polyester, som stammer fra genbrugsmaterialer, såsom f.eks. de plastikflasker, vi kender fra læskedrikke, kildevand mv. Så næste gang, du nyder en sodavand, kan du jo lige tænke over, at flasken måske ender med at blive brugt til et par skønne cykelshorts!

Det mest bemærkelsesværdige ved disse shorts er nok, at de indeholder 14% merinould, som giver stoffet fantastiske temperaturregulerende egenskaber, og modvirker, at de kommer til at lugte af sved. Endelig er der 4% elastan, der, som navnet antyder, tilføje stoffet elasticitet.

Alt i alt et par rigtig lækre shorts, der både kan bruges til cykling, til fitness og når du nyder en kold drink på en fortovscafé.  

OBS: Producenten oplyser, at Virage Bike Shorts ikke bør tørretumbles, da dette kan beskadige sømmene!