DKK 599,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Lækker, langærmet MTB-trøje
2. Fremstår i unikke `natur-farver´
3. Et godt køb til prisen

Danmark er, heldigvis, et land med mange skovstier og mountainbike-spor. Og da interessen for denne herlige, action-fyldte sport synes at være stærkt stigende, er der vel håb om, at der i fremtiden vil komme endnu flere MTB-spor til.
Hvor meget ekstraudstyr, du har brug for, i forbindelse med MTB-sport, afhænger af dig og dine ambitioner. På sin vis kan man argumentere for, at det eneste helt uundværlige udstyr, udover cyklen, er en hjelm. Men du vil hurtigt opdage, at godt cykeltøj også er ganske vigtigt.

Nu sidder du måske og tænker: Jaja. Vestjyderne hos Cykler.dk er listige. Nu prøver de at lokke mig til at bruge flere tusind kroner på et dyrt sæt cykeltøj! Men nej, tvært imod!

I samarbejde med Specialized har vi udviklet de super lækre All Mountain Jersey cykeltrøjer. Her ser du den langærmede version. Den er især god på dage, hvor vejret er en anelse for køligt til en kortærmet cykeltrøje. Denne lækre og lette Jersey bærer Cykler.dks navn. Og vi sælger den faktisk til en ganske rimelig pris.

Trøjen er let og blød, så du knapt nok mærker, at du har den på. Og når sveden begynder at løbe, kommer det åndbare jerseystof til sin ret. Trøjen er nemlig særdeles vedtransporterende, således, at sveden ledes ud til stoffets yderside, og hurtigt fordamper.

Trøjen er mørkegrøn og brunlig på kroppen, og de lange ærmer er sorte.

En All Mountain Jersey kan vaskes ved 40 grader, men bør ikke tørretumbles. Brug evt. et vaskemiddel specielt beregnet til sportstøj

Navnet Cykler.dk står både på for- og bagsiden af trøjen. Men når du først rammer MTB-sporet, ser de fleste den vel kun bagfra?