DKK 549,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Lækker, kortærmet jersey til god pris
2. Fremstår i flotte `natur-farver´
3. Perfekt til MTB-turen

Findes der noget skønnere end en dejlig lang tur på mountainbike i den danske natur? Noget tyder i hvert fald på, at stadig flere bliver glade for denne action-prægede motionsform. Ligesom de fleste andre sportsgrene bliver MTB-kørsel imidlertid en del sjovere, når udstyret er i orden. Og til godt udstyr hører cykeltøj. Du vil hurtigt opdage, at det gør en stor, positiv forskel for dit almene velvære, at du er iført ordentligt cykeltøj.

Hos Cykler.dk elsker vi mountainbike-sport. Vi elsker også glade kunder. Derfor har vi, i samarbejde med Specialized, udviklet en super lækker All Mountain Jersey, som du her ser i den kortærmede udgave.

En god cykeltrøje er meget værd, når du tramper hårdt i pedalerne, og sveden løber. Takket være jerseystoffets høje grad af åndbarhed er denne trøje yderst behagelig, når du sveder. Sveden transporteres ud til stoffets yderside, hvorfra den fordamper, så trøjen hurtigt kommer til at føles tør igen. Den samme egenskab gør, at en All Mountain Jersey ikke så let kommer til at lugte af sved.

Trøjen fremstår i mørkegrønne og brunlige farver, og navnet Cykler.dk står med grønne og sorte bogstaver.

Trøjen kan vaskes ved 40 grader, men vi anbefaler, at man undgår at tørretumble den.

Hvis du køber en kortærmet All Mountain Jersey med Cykler.dks navn, får du en rigtig fin cykeltrøje til en meget rimelig pris.

Vi ses. Hvad enten, det er på vores webshop, i vores fysiske butik i Lemvig eller derude på Danmarks mange MTB-spor!