Abus Sikkerhedsvest
Fås i 2 farver
Assos Mille GT Jacket winter
Før DKK 1.999,00
Fås i 2 farver

Vinter-cykeltøj - Isolerende, varmt og lækkert!

Er cykeltøj egentligt vigtigt?
Mange folk tror at cykeltøjikke har nogen funktion, udover at se smart ud. Det passer på ingen måde! Teknologien og udvikling af cykeltøj er i dag så langt, at dit valg af cykeltøj spiller en enorm rolle! Udover at være aerodynamisk, så er cykeltøjets hovedopgave at give dig en god komfort når du sidder på cyklen. Tag fx cykelbukser med indlagte puder, som sørger for at du ikke bliver øm i bagdelen efter en lang dag på cyklen, eller den handskerne og skoovertrækkene der holder dig varm på en iskold dag!

Stort udvalg af vinter-cykeltøj!
Her hos Cykler.dk har vi et kæmpe stort udvalg af cykeltøj til kørsel om vinteren. Vinter-cykeltøk skal være varmt, isolerende og samtidig også smart, det er klart. Alt vores vinter-cykeltøj op fylder disse krav til punkt og prikke, og fås samtidig til en super billig pris!

Cykler.dk er klar til at hjælpe dig!
Vi ved alt om cykler, det er vores allerstørste hobby og vi kan slet ikke vente med at fortælle dig om det! Så har du et spørgsmål eller to du gerne vil stille, så sidder vi klar til telefonen på 77 34 08 18, og ved tastaturet på info@cykler.dk.
Cykler.dk - Din cykelhandler på nettet.