DKK 549,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Perfekte til forår og efterår
2. Blizzard-stof med fleece-for
3. Vind og vandafvisende, takket være nano-behandling

Når man cykler i det omskiftelige danske vejr, gælder det om at være godt beskyttet mod regn og kulde. Ikke mindst er det vigtigt at holde hænderne varme. Hvis hænderne bliver kolde og våde, har du et dårligt greb om cyklens styr, og du anstrenger dine hænder mere end nødvendigt. Det har du sikkert allerede erfaret.
Fra den anerkendte italienske producent Giordana kommer de behagelige og praktiske G-shield Thermal handsker, som er designet til især at blive brugt om efteråret og om foråret, idet handskerne anbefales til temperaturer fra 5 til 14 grader, hvilket vel svarer meget godt til de temperaturer, som vi, en stor del af året, oplever, her i landet.

Stoffet hedder Blizzard, og er foret med et tyndt lag fleece, som giver handskerne en god isolerende virkning. Den specielle, nano-baserede Aqua Zero Eco-Behandling gør handskerne vind- og vandafvisende, imens strategisk placerede gelpuder sikrer, at du altid har et godt greb om styret, samtidig med, at komforten er helt i top. Selve pasformen er naturligvis også i top.

Endelig er handskerne udstyret med smarte refleks-detaljer, som giver øget synlighed, når du cykler i mørke. Som du ser, har vi kun godt at sige om G-shield Thermal Gloves fra Giordana! Bestil dem her på Cykler.dk. Så sender vi dem, fragtfrit!