DKK 249,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske dem
1. Dejlige, lette sommerhandsker
2. Åndbart materiale på oversiden
3. Gel-puder i håndfladen sikrer høj komfort

Et par gode cykelhandsker er altid rare at have. Det gælder uanset årstiden. Hvis det udelukkende skulle komme an på temperaturen, kunne du sikkert godt undvære handsker på sommerens cykelture. Men alligevel vil du hurtigt opleve, at et par gode sommerhandsker er både praktiske og behagelige at have på, bl.a. fordi de giver dig et solidt greb om styret, og mindsker belastningen på fingre og hænder.

Her ser du de fantastisk komfortable Versa sommerhandsker. Endnu et pletskud fra verdenskendte italienske Giordana. Så ved man, at man får kvalitet for sine penge!

Oversiden af handskerne består af et let, åndbart materiale, som giver en særdeles behagelig pasform, ikke mindst fordi materialet også er særdeles strækbart. I håndfladen finder du et kraftigere materiale, som sikrer, at du altid har et godt greb om styret. Strategisk placerede gel-puder giver optimal komfort, også når terrænet bliver ujævnt, og det hele ryster og vibrerer.  

Halvmåne-formen ved håndleddene går det ekstra let at tage handskerne af og på.

Dine hænder er et vigtigt aktiv, så vi anbefaler, at du beskytter dem bedst muligt. Og hvis du køber et par Versa sommerhandsker fra Giordana, får du et par lækre, komfortable cykelhandsker, der er lavet til at holde.
Hos Cykler.dk elsker vi cykeltøj fra Giordana!