Før DKK 1.999,00
DKK 1.399,30
SparDKK 599,70
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Lækker åndbar og isolerende vinterjakke
2. Holder både regn og vind ude
3. Behagelige, fjerlette materialer, i Assos´ kendte topkvalitet

Man behøver bestemt ikke droppe al cykling, fordi vinteren melder sit komme. Stadig flere vil gerne kunne cykle året rundt. Og med den rette påklædning kan det faktisk godt lade sig gøre. Med forsigtighed er det muligt at cykle under snart sagt alle forhold, måske lige bortset fra decideret stormvejr og meget voldsomme snefald, hvor det er klogest at blive hjemme.  
En god cykeljakke til vinterbrug er derfor særdeles praktisk at have. Og ikke overraskende melder Schweiziske Assos sig på banen med et særdeles seriøst bud på en sådan cykeljakke. Navnet er Mille GT Winter Jacket!

Der er tale om en overraskende let, og stadig super isolerende jakke, som samtidig er designet til at forhindre overophedning. Mille GT Winter Jacket er nemlig utroligt åndbar. Her er der virkelig tale om en jakke, der klarer lidt af hvert, uanset, om det er kraftige byger eller iskolde vinde. Eller måske begge dele på en og samme tid! Den er så let og behagelig at have på, at den næsten ikke føles som en jakke.

På forsiden/brystet af jakken finder du Assos´ eget NEOS medium softshell-stof, som gør jakken vandtæt og åndbar, samtidig med, at det hjælper med at holde vinden ude. På det øverste af ryggen og ærmerne bruges det lettere windbreaker-stof NEOS light. Og på det nederste af frontpanelet finder du det navnebeskyttede materiale RX, som er et innovativt, strikket stof, der har til formål at virke temperaturregulerende.

Som altid forener Assos absolut topkvalitet med moderne højteknologi. Og resultatet er forbavsende vellykket. Mille GT Winter Jacket har fået særdeles gode anmeldelser i en række internationale cykelmagasiner. Og det forstår vi bestemt godt. Assos vælger man, når kun det bedste er godt nok!