DKK 469,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Glimrende som basislag om vinteren
2. Silkeblødt, sømløst materiale
3. Polygiene-behandling modvirker svedlugt

Som cykel-entusiast behøver du sandelig ikke gå i hi, når vinteren melder sin ankomst. Med den rette påklædning er det nemlig muligt at cykle året rundt, og i næsten al slags vejr. Ikke mindst er det vigtigt, at du har et godt basislag, som er det lag tøj, du har helt tæt inde på kroppen.

Danske GripGrab melder sig nu på banen med den super lækre langærmede og sømløse Expert Termo svedundertrøje. Det silkebløde stof smyger sig tæt til kroppen, så det næsten føles som et ekstra lag hud. Dette skyldes ikke mindst undertrøjens sømløse konstruktion.

Den sømløse GripGrab Expert underttrøje er fugtsugende, og meget svedtransporterende. Den hjælper således med at holde dig både tør og varm, selv på meget lange ture i den danske vinter. Sveden transporteres ud til ydersiden af stoffet, hvorfra den lynhurtigt fordamper! Men det er bestemt ikke det eneste fantastiske ved dette dejlige danske kvalitetsprodukt:

Takket være den specielle Polygiene-behandling kommer dette innovative materiale ikke så let til at lugte af sved. Polygiene er, meget kort fortalt, en særlig behandling, som forhindrer de bakterier, der er årsag til svedlugt, i at formere sig. Dermed kan du bruge undertrøjen i længere tid, før det liver nødvendigt at vaske den. Dermed sparer du også vand, som jo er en dyrebar ressource. Som du ser, er der mange fordele ved at købe denne skønne svedundertrøje!

Den sømløse GripGrab LS svedundertrøje består af:
56%  Polypropylen
40% Polyamid
4% Elastan

Vaskeanvisninger: Undertrøjen kan maskinvaskes ved 30 grader, hvorefter den bør hænges til tørre. Den er ikke egnet til tørretumbling, og bør heller ikke lægges til tørre på en radiator eller lignende.