Grip Grab Freedom Sømløs Termo Baselayer Langærmet

DKK 839,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Perfekt til milde og kolde omgivelser
2. Enestående pasform
3. Super flot, langærmet undertrøje

Nutildags er det langtfra alle cykel-entusiaster, der opstalder cyklen, og går i hi, når vinteren melder sin ankomst. Hvis man lige ser bort fra de voldsomste snevejr (som efterhånden er blevet sjældne her i landet), så kan man nemlig sagtens cykle om vinteren. Men ligesom alle andre udendørs aktiviteter kræver vinter-cykling den rette påklædning.

Den skønne, langærmede Sømløs Termo Baselayer undertrøje kommer fra den danske virksomhed GripGrab. Undertrøjens silkebløde materiale føles lækkert mod din hud, og giver en perfekt pasform, kombineret med fantastiske isolerende egenskaber. Som navnet antyder, er der ingen irriterende sømme, og du får derfor optimal bevægelsesfrihed. Når du skal cykle i milde eller kolde omgivelser, kan du næsten ikke få noget bedre! Den langærmede GripGrab undertrøje skal nok holde dig både varm og tør. Den består nemlig af 44% propylen, 44% polyamid, og 12% elastan. Stoffet er derfor meget åndbart, og kommer ikke så let til at lugte af sved.    

Og lad os så heller ikke glemme, at undertrøjen er super flot! Faktisk er den så flot, at du også kan være bekendt at bruge den som en langærmet t-shirt, når du f.eks. slapper af på en cafe!
Den langærmede Sømløs Termo Baselayer undertrøje kan maskinvaskes ved 30 grader, hvorimod den ikke egner sig til iblødsætning, tørretumbling eller strygning.

Kom ind til Cykler.dk, og prøv denne lækre, langærmede undertrøje. Så vil du forstå, hvorfor vi er så store fans af de mange fine produkter fra GripGrab! Tilbage er kun at ønske rigtig god og effektiv vinter-cykling!