DKK 419,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Lækker, kortærmet undertrøje
2. Perfekt temperaturregulering
3. Silkeblødt materiale

Basislaget er det tøj, der sidder helt tæt inde på din krop. Når du cykler, har du brug for et basislag, som er behageligt at have på, og som også er både svedtransporterende og åndbart. Intet er værre end fornemmelsen af en svedig, kold undertrøje, der klistrer til din krop. Det er lige til at redde sig en forkølelse af!
Heldigvis findes der i dag gode beklædnings-genstande, som er særdeles velegnede som basislag. Se blot på denne herlige kortærmede undertrøje fra den danske producent Grip Grab! Expert Seamless Lightweight Baselayer, hedder den. Denne fantastiske kortærmede svedundertrøje et udført i et sømløst design, som giver perfekt komfort og pasform. Du vil straks kunne mærke, hvordan det bløde materiale smyger sig om din overkrop.

Når du skal cykle i milde eller direkte varme omgivelser, kan du nærmest ikke få noget bedre! Undertrøjen består af 100% polypropylen, der er kendt for sine svedtransporterende og vandafvisende egenskaber. Dvs., at når du sveder, bliver undertrøjen lynhurtigt tør igen. Under armene finder du strategisk placerede ventilations-zoner, som effektivt leder varmen væk fra din krop, så du opnår den bedst mulige temperatur-regulering. Din krop bliver således hverken for varm eller for kold.  
Svedundertrøjen kan håndvaskes i koldt vand, men er ikke egnet til tørretumbling eller strygning. Den fås i 3 forskellige farver.

Alt i alt en rigtig fin svedundertrøje, der er fuldt på højde med tilsvarende produkter fra de største producenter af cykeltøj. Når du har prøvet den, vil du forstå, hvorfor vi hos Cykler.dk elsker produkterne fra Grib Grap!