Grip Grab Ride Termo Langærmet Base Layer

DKK 419,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Fantastisk basislag til vinteren
2. Glimrende isolerende egenskaber
3. Polygiene behandlet stof giver mindre svedlugt

Lad det være sagt med det samme: Det er skønt at være fysisk aktiv udendørs, også om vinteren. Her hos Cykler.dk synes vi naturligvis bedst om cykling, men vi må modstræbende erkende, at der også findes en del andre udendørs aktiviteter, som kan være ganske sjove, også i den kolde årstid. Når du er fysisk aktiv, har du brug for et godt basislag, som er det lag tøj, der sidder helt tæt inde på kroppen.

Fra den danske producdnt GripGrab kommer den fantastiske, langærmede Ride Termo Base Layer undertrøje, som er både isolerende og yderst komfortabel. Selve stoffet består af en ekstremt blød to-lags blanding af polyester og propylen. Polyester er kendt for sine enestående svedtransporterende egenskaber: Når du sveder, bliver sveden transporteret ud til ydersiden af stoffet, hvorfra den fordamper, så du bliver ved med at føle dig tør. Samtidig er undertrøjen særdeles godt temperaturregulerende. Materialet er desuden meget åndbart. Ydermere har stoffet fået den helt specielle Polygiene-behandling, som gør, at stoffet ikke så nemt kommer til at lugte svedigt. Det betyder, at du kan nøjes med at vaske din undertrøje sjældnere. Det betyder mindre slitage, og i sidste ende holder din undertrøje længere.

Undertrøjen kan håndvaskes i koldt vand, men den er ikke egnet til hverken tørretumbling eller strygning.

Med denne dejlige, langærmede undertrøje fra GripGrab er du klar til at udfordre Kong Vinter. Se vort store udvalg af GripGrab produkter her på siden, eller kig ind i vores butik. Så vil du forstå, hvorfor vi elsker GripGrab!