DKK 199,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske dem
1. Perfekt isolerende og svedtransporterende
2. Forebygger knæskader
3. Blødt og strækbart materiale

Dine knæ er et stort aktiv. Knæskader er smertefulde, svære at slippe af med, og kan, i værste fald, være direkte invaliderende. Risikoen for knæskader i forbindelse med fysisk aktivitet mindskes betydeligt, hvis knæene holdes tilstrækkeligt varme. Og til det formål kan du f.eks. bruge de smarte Roubaix knævarmere fra den italienske producent Giordana.

'Knævarmerne er fremstillet i det bløde og strækbare Super Roubaix-tekstil, om er både isolerende og svedtransporterende. Udover at holde dine knæ varme, sørger materialet for, at sveden transporteres ud til stoffet yderside, hvorfra fugten hurtigt fordamper, så knævarmerne bliver ved med at føles tørre.

Uanset, hvor energisk, du tramperne i pedalerne, skal dine Roubaix knævarmere nok blive siddende, hvor de skal. Det sørger solide elastikker foroven og forneden for.

Kvaliteten er naturligvis i top, som altid, når vi snakker cykeltøj fra Giordana.  

Knævarmerne kan maskinvaskes ved lave temperaturer, men bør ikke tørretumbles eller stryges. Evt. kan man anvende et vaskemiddel beregnet specielt til sportstøj. På den måde bliver man lettest svedlugten kvit.