DKK 379,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. Yderst åndbare og svedtransporterende
2. Vind- og vandafvisende pga. nano-behandling
3. Den kendte, slidstærke Giordana-kvalitet

At det danske vejr er omskifteligt, er ikke nogen hemmelighed. Det gælder ikke mindst om foråret og om efteråret. Disse skiftende betingelser stiller selvsagt store krav til dit cykeltøj. Og derfor er det godt, at vi har G-shield serien fra italienske Giordana!

Her ser du det super dejlige G-Shield knævarmere. De har, ligesom alle andre produkter i denne serie, den specielle Aqua Zero Eco nanobehandling, der gør dem vind- og vandafvisende, hvilket jo ofte er, hvad man har brug for, når man befinder sig ude i det danske vejr.

Selve stoffet er sílkeblødt, meget strækbart, så både komfort og pasform er i top. Den indvendige fleece-foring sørger for enestående isolerende egenskaber, så dine knæ holdes varme, hvilket er med til at forebygge knæskader.
Stoffet har fornemme svedtransporterende egenskaber, så dine knæ bliver ved med at føles tørre og varme, selv når sveden driver og/eller regnen øser ned.

Knævarmerne kan vaskes ved lave temperaturer, man vi anbefaler, at man undgår tørretumbling og strygning. For at fjerne/forebygge svedlugt, kan man evt. anvende et vaskemiddel beregnet specielt til sportstøj.