Mons Royale Tarn Merino Shift Wind Jersey

DKK 799,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Skøn windbreaker i 52% merinould
2. Utroligt isolerende/åndbar
3. Produceret af bæredygtige materialer

Vidste du, at man kan lave cykeltøj af gamle sodavandsflasker? Det kan man faktisk, og det er lige præcis, hvad firmaet Mons Royale gør. Når de anvender polyester fra genbrugsmaterialer til deres lækre cykeltøj! Så næste gang, du har nydt en sodavand, så husk at aflevere flasken. Det kan være, at den ender som cykeltøj!

Men polyester er dog ikke det, der er mest af i den skønne langærmede cykeltrøje/windbreaker, der har fået navnet Tarn Merino Shift Wind Jersey. Den består nemlig ad hele 52% Merinould, det skønne materiale, som i århundreder har været kendt for sine fantastiske egenskaber. Merinould kan nemlig opsuge utrolige mængder vand, uden at komme til at føles vådt. Og takket være små, naturlige luftlommer i ulden er dette materiale behageligt at have på, både i varme og i kulde.

Derudover består windbreakeren af 35% polyester fra genbrugsmaterialer og 13% nylon. Polyesteren leder sveden ud til ydersiden af stoffet, hvorfra fugten hurtigt fordamper. Windbreakeren holder dig således varm, når det er koldt, og ventilerer dig, når det er varmt.

Mons Royale bruger udelukkende merinould fra bæredygtige landbrug, hvor fårene har det godt. F.eks. er det en betingelse, at fårene ikke må udsætte for såkaldt `mulesing´, en pinefuld proces, hvor hudområder, der er angrebet af spyfluer, skæres eller klippes bort.

De lange raglan-ærmer giver maksimal bevægelsesfrihed. Og som en ekstra smart detalje er der en indbygget klud, så du kan pudse dine cykelbriller. Mons Royales Tarn Merino Shift Wind Jersey er, kort sagt, en både smart og anvendelig windbreaker, som du kan have glæde af stort set året rundt. Og så er den så smart, at du også kan bruge den, når du f.eks. sidder på en cafe!