DKK 649,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Let, behagelig og flot langærmet cykeltrøje
2. 83% merinould
3. Bæredygtigt fremstillet kvalitetstøj

Folkene hos den anerkendte cykeltøjs-producent Mons Royale gør det igen! Icon Raglan er en super lækker langærmet cykeltrøje, som du kan bruge stort set året rundt. Den holder dig varm, når det er køligt, og hjælper med at køle dig af, når sveden driver. Denne trøje har nemlig indbygget naturlig aircondition.

Og hvordan kan det så lade sig gøre? Jo, det skyldes, at Icon Raglan cykeltrøjen indeholder hele 83% merinould, der er kendt og elsket for sine fantastiske temperaturregulerende egenskaber. Merino er et såkaldt hydrofilt materiale, hvilket betyder, at det kan opsuge utrolige mængder af fugt, uden at komme til at føles vådt. Det skyldes mikroskopiske luftlommer, som er en naturlig del af uldens struktur. Merino er hverken nyt eller højteknologisk. Det er snarere et af naturens små mirakler. Derudover er trøjen lavet af 13% nylon og 4% elastan. Disse to materialer giver øget slidstyrke og elasticitet.

Trøjen er let og behagelig, og så er den oven i købet flot. Du får således ikke alene en cykeltrøje, men også et stykke rigtig dejligt fritidstøj, som også kan bruges til mange andre formål. Brug den f.eks. også, når du hygger dig derhjemme, eller når du sidder på en cafe.

Dyrevelfærd er noget, der betyder meget for et firma som Mons Royale. Derfor anvender man kun uld fra bæredygtige landbrug, og fårene må ikke udsættes for den meget smertefulde behandling, der kaldes mulesing.

Når der står Mons Royale på dit cykeltøj, ved du, at du har købt et rendyrket kvalitetsprodukt, som er produceret ud fra bæredygtige principper.