DKK 599,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Fantastiske temperaturregulerende egenskaber
2. 52% Merinould fra bæredygtige landbrug
3. Polyester lavet af genbrugsmaterialer

En ganske diskret udseende beklædningsgenstand kan sagtens rumme fantastiske egenskaber. Oh man kan sige, at folkene hos Mons Royale, da de skabte den diskrete og stilfulde Tarn Merino Shift T-shirt, kombinerede gammel viden med moderne højteknologi. T-shirten indeholder nemlig 52% merinould, 35% polyester og 13% nylon.

Og hvad er det så, der er så fantastisk ved denne materiale-sammensætning? Jo, merinould er et ganske særligt materiale. For det første er merinould et såkaldt hydrofilt (Direkte oversat: Fugtelskende) materiale. Dvs. at stoffet kan optage utroligt meget vand, uden at komme til at føles vådt. Desuden indeholder ulden mikroskopiske luftlommer, som bevirker, at stoffet ikke kommer til at føles koldt, selv om det bliver vådt. Og endelig har merinould helt fantastiske Temperaturregulerende egenskaber, som har givet dette lækre materiale tilnavnet `naturligt aircondition´. T-shirtens merino-mesh giver den en meget høj grad af åndbarhed, hvilket gør, at den er yderst behagelig at have på, selv når sveden pisker ud af hver eneste porre.

Polyester er der stadig mange, som ser skævt til, sikkert fordi de kun har kendt til de tvivlsomme kvaliteter, som var meget fremme for 20-30 år siden. Men meget er sket siden dengang. Faktisk er polyester et glimrende materiale: Det krøller ikke. Det tørrer hurtigt, og det er, sammen med de 13% nylon, med til at give stoffet slidstyrke. Og så skal vi da ikke glemme at nævne, at den polyester, som Mons Royale anvender, kommer fra genbrug af f.eks. sodavandsflasker! Så du behøver ikke have dårlig samvittighed overfor miljøet, når du tager din Tarn Merino Shift T-shirt på.

T-shirten går ekstra langt ned i ryggen, så du undgår at blive kold over lænden, fordi T-shirten kravler op. Og som en ekstra smart detalje er der en skjult, indbygget brilleklud, så du altid har noget at pudse dine cykelbriller eller alm. solbriller med.

Men hvad med dyrevelfærden?, tænker du måske.  Heller ikke her er der grund til bekymring. Mons Royale bruger nemlig kun uld fra bæredygtige landbrug, hvor dyrevelfærd prioriteres højt, og hvor den smertefulde behandling, der er kendt som mulesing, er bandlyst.

Mons Royale Tarn Merino Shift er en super lækker T-shirt, der gør sig godt, både til alle former for fysisk aktivitet, og når du bagefter slapper af på din yndlings-café.