DKK 949,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. Smukke, funktionelle cykelshorts til sporty kvinder
2. Lavet af 81% genbrugs-polyester
3. Mons Royale bælte medfølger

Når den moderne kvinde springer på cyklen, for at give mændene kamp til stregen, så skal både cykel, beklædning og andet udstyr bare `spille´ 100%! Og hvis man tror, at cykeltøj er noget, der får alle andre end professionelle atleter til at se kiksede ud, så tager man alvorligt fejl!

Kig f.eks. bare på de trendy Mons Royale Bike Shorts til kvinder. Her er der rent faktisk tale om et par cykelshorts, der ikke alene er super fede at cykle i, men som også er både komfortable og pæne nok til at kunne bruges i andre sammenhænge.

De lette og løstsiddende shorts kommer i en smuk terracotta-farve. Og der følger endda et smart Mons Royale bælte med, ganske gratis. Selve stoffet er et kapitel for sig, idet det indeholder 81% polyester, som er lavet af genbrugsmaterialer, såsom brugte plastikflasker. Så næste gang, du snupper dig en cola eller en tår kildevand, behøver du ikke have dårlig samvittighed overfor miljøet. Tænk på, at flasken måske ender med at blive til lækkert cykeltøj!

Men listen over Virage Bike Shortsenes fortræffeligheder slutter ikke her. Shortsene indeholder nemlig også 14% merinould, som giver nogle helt exceptionelle temperaturregulerende egenskaber, og modvirker, at stoffet kommer til at lugte svedigt. Merinould er et gammelt, velprøvet materiale, og kaldes også `naturens eget aircondition´. Endelig er der 5% elastan, som tilføjer stoffet elasticitet, så du har den nødvendige bevægelsesfrihed til at kunne trampe igennem i pedalerne. Merinoulden kommer fra bæredygtige fårehold, hvor dyrene har det godt.

Og lad os da også lige nævne, at disse shorts er så smarte, at de også kan bruges, når du f.eks. skal på shoppe-tur, eller på café med veninderne. Kort sagt: Et par funktionelle og smarte cykelshorts til den moderne, aktive og miljøbevidste kvinde!
OBS: Producenten gør opmærksom på, at Virage Bike Shorts ikke bør tørretumbles, da dette kan være hårdt ved syningerne.