DKK 649,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Kortærmet cykeltrøje i topkvalitet
2. Hele 83% merinould
3. Fin temperaturregulering og åndbarhed

Er det virkelig muligt at få en cykeltrøje, som holder dig varm, når det er køligt, og som hjælper dig med at komme af med varmen, når solen bager? Det meget korte svar bliver et rungende JA!

Redwood Enduro VT fra den anekendte producent Mons Royale er en smart, kortærmet cykeltrøje, der kan det hele! Det skyldes ikke mindst, at den indeholder hele 83% merinould. Dette rene naturmateriale har i århundreder været kendt for sine fantastiske temperaturregulerende egenskaber. I en trøje af merino kan du blive våd, uden at blive kold. Det skyldes mikroskopiske luftlommer, som forekommer naturligt i ulden. Merinould er desuden et såkaldt hydrofilt materiale, som kan opsuge utrolige mængder af fugt, uden at komme til at føles vådt.

Trøjen indeholder desuden 13% nylon, som giver øget slidstyrke, og 4% elastan, som gør stoffet elastisk.

Når solen skinner, og sveden løber, sørger de åndbare mesh-paneler for, at du kan komme af med varmen. Og når der går en sky for solen, og der kommer et køligt vindpust, holder merinoulden dig tilpas varm.

Mons Royale Redwood Enduro VT har en høj V-hals, som er med til at gøre trøjen yderst behagelig at have på. Af andre smarte detaljer kan nævnes den indbyggede brilleklud. Så mangler du aldrig noget at pudse dine briller med. Trøjen er ekstra lang i ryggen, så du undgår, at den kravler op, og du bliver kold over lænden.

Hvis dyrevelfærd betyder meget for dig, kan du, med god samvittighed, bruge Mons Royales produkter i merinould. Firmaet bruger nemlig kun uld fra bæredygtige landbrug, hvor fårene har et godt liv, og hvor man ikke bruger `mulesing´, en smertefuld proces, hvor områder, som er angrebet af spyfluer, klippes eller skæres bort, imens fåret er ved fuld bevidsthed.

Brug den kortærmede Mons Royale Enduro VT til cykling, løb, fitness, eller bare som en smart T-shirt, når du f.eks. skal en tur i byen!