DKK 7.999,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske disse batterier
1. Et sandt kraftværk til din elcykel
2. Ideel til e-MTB´er
3. Verdenskendt kvalitet fra Bosch

Hvis du cykler tit, langt, og måske i meget uvejsomt terræn, har du brug for et sandt kraftværk af et batteri til din elcykel. Og det er lige præcis, hvad du får, hvis du vælger Bosch PowerTube 750 Wh.

Dette både stærke og elegante batteri gier dig masser af strøm til de lange og hårde etaper. Så hvis du brænder for at køre på elektrisk mountainbike, så er dette batteri bestemt værd at overveje. Med PowerTube 750 får du faktisk hele 20% længere rækkevidde, end hvis du vælger `lillebroderen´, som er på 625 Wh.

Men der er endnu flere fantastiske features ved dette dejlige lithium-ion-batteri! PowerTube 750 Wh. er nemlig forsynet med et smart batteristyringssystem, som beskytter batteriets celler mod overbelastning. Det er med til at give batteriet en længere levetid, til gavn, såvel for miljøet som for din pengepung.

Ligesom de øvrige batterier i PowerTube-serien er 750 Wh.-udgaven forsynet med en praktisk låsemekanisme, som sikrer, at batteriet ikke falder ud af stellet, uanset, hvor mange bump og vibrationer, terrænet udsætter dig og din MTB for. Du kan dog stadig nemt afmontere batteriet, så du f.eks. kan tage det med indenfor, når det skal lades op. Vi anbefaler i øvrigt altid, at batterier, så vidt muligt, oplades ved stuetemperatur, idet man på den måde opnår den bedste og hurtigste opladning. Med den originale Bosch 4A Charger tager en fuld opladning kun ca. 6 timer, imens en 50% opladning kan klares på ca. 2 timer og 20 min.

Med PowerTube 750 ligger verden åben for dig!