DKK 3.699,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. Vægten ligger tæt på cyklens tyngdepunkt
2. Fås i 3 forskellige størrelser
3. Lithium-ion-batterier i ægte Bosch-kvalitet

Powerpacks er en serie af elcykel-batterier fra den verdenskendte tyske producent Bosch. Denne batteri-serie er meget alsidig idet batterierne fås i mange forskellige størrelser, og til mange forskellige formål. Her skal det handle om stelmonterede batterier.

Fordelen ved stelmonterede batterier er primært den, at batterierne er placeret tæt på elcyklens tyngdepunkt. Det giver stor stabilitet, ganske enkelt fordi den vægt, som batterier tilføjer til cyklen, ligger lavt.

Lad os se lidt nærmere på de forskellige udgaver af stelmonterede powerPacks!

Hvis du kun bruger din elcykel til kortere ture i byen (eksempelvis indkøbsture og lign.), kan du sandsynligvis klare dig med PowerPpack 300. Her får du et let og kompakt batteri, som er hurtigt at lade op. Med en standard-oplader tager en fuld opladning ca. 2,5 time, imens det tager dobbelt så lang tid med en kompakt oplader. Med en lynoplader kan en fuld opladning klares på ca. 1 time, men vær opmærksom på, at Powerpack 300 kun kan bruger sammen med 4A opladere.
En 50% opladning kan klares på 2 timer med en kompakt oplader, 1 time med en standard-oplader, og det samme med en lynlader.

Så er der Powerpack 400. Det er det optimale batteri til dig, der f.eks. bruger din elcykel til pendlertur af moderat længde. Her tager en fuld opladning ca. 2,5 time med standard-opladeren, mens en lynoplader kan gøre det på en time mindre. Med en kompakt oplader tager en fuld opladning ca. 3,5 time med standard-opladeren, imens lynopladeren kan gøre det på en time mindre. Med en kompakt oplader tager det ca. 6,5 time.

En 50% opladning vil tage ca. halvanden time med standard-opladeren, imens en lynoplader kan klare det på en time. Hvis du har en kompakt oplader, skal du beregne ca. 2,5 time.  

Nu kommer turen til klassen store dreng, Powerpack 500. Her får du masser af strøm til længer pendlerture, træningsture på landevejen, ture på landet, eller måske endda en cykelferie (I sidstnævnte tilfælde skal du naturligvis huske at medbringe opladeren). Under helt optimale forhold kan du, med dette batteri, være heldig at kunne køre helt op til 90 km på en opladning.

Her tager en fuld opladning ca. 4,5 time. Lynopladeren klarer det på ca. 3 timer, imens du, med en kompakt oplader, skal beregne 7,5 time.

En 50% opladning kan klares på 1,2 t med lynopladeren, imens standardopladeren bruger 2 timer. Men en kompakt oplader tager det ca. 3,5 t.

Det gælder for alle Stelmonterede Bosch Powerpack batterier, at de let kan afmonteres, og oplades indendørs, hvilket vi anbefaler, idet opladning sker hurtigst og bedst ved stuetemperatur. Husk også, at din elcykels aktionsradius er mindre om vinteren end om sommeren. Det skyldes, at de kemiske processer, som foregår inde i ethvert batteri, påvirkes negativt af lave temperaturer.