DKK 999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Fint forhold mellem ydelse og vægt
2. Den kendte kvalitet fra Bosch
3. Vejer kun ca. 800 gram, inkl. kabel

Mange af de førende elcykel-producenter på verdensmarkedet udstyrer i dag deres cykler med batterier fra den verdenskendte tyske producent Bosch. Og det er ikke uden grund, for når der står Bosch på batteriet, ved man, at der er tale om et produkt af høj kvalitet. Men en god oplader skal der selvfølgelig også til. Og sådan én kan du heldigvis finde her på Cykler.dk!

Bosch standard Charger er, som navnet antyder, opladeren, der kan bruges til det meste. Her får du en oplader, hvor forholdet mellem ydelse, vægt og fysisk størrelse er særdeles fornuftigt.

Opladeren er lavet til en netspænding på 230V, og vejer ca. 800 gram, inkl. kabel. Der er ingen ventilations-åbninger, og opladeren er derfor ikke følsom overfor snavs.

Bosch Standard Charger er den perfekte oplader at have i skuret, garagen eller cykelkælderen.

Opladeren har følgende specifikationer:

•Netspænding: 230 V
•Fysiske mål: 190 x 86 x 54 mm
•Vægt: Ca. 800 gram, inkl. kabel
•Kompatibel med Active Line, Active Line Plus, Cargo Line, Performance Line og Performance Line CX
•Kompatibel med Classic+ med et adapterstik (ekstraudstyr)

Hos Cykler.dk elsker vi elcykler, og vi ønsker, at vore kunder skal være godt kørende. Så hvis du har nogen spørgsmål vedrørende opladere, batterier eller noget helt tredje, så kontakt os endelig. Vi er altid til tjeneste. Ring, send en e-mail, eller kig forbi vores fysiske butik i Lemvig!