DKK 1.399,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Lynhurtig opladning
2. Meget solid konstruktion
3. Ideel til dig, der bruger din elcykel hyppigt

Danskerne har for alvor taget elcyklerne til sig. Og det er vi naturligvis glade for. Elcyklernes batterier kommer ofte fra den verdenskendte tyske producent Bosch. Og når Boschs knowhow vedrørende batterier og elektronik kombineres med hollændernes passion for cykling, så kan resultatet ikke blive mindre end fantastisk! Her hos Cykler.dk er vi naturligvis leveringsdygtige i et bredt udvalg af såvel Bosch-batterier som opladere til samme. Her ser du f.eks. Bosch Fast Charger.

Som navnet mere end antyder, er Bosch Fast Charger blandt de hurtigste opladere i sin klasse. Her går det virkelig stærkt med at få opladet din elcykels batteri. Dermed er denne oplader det ideelle valg for dig, der bruger din cykel ofte, og derfor har brug for at foretage hyppige opladninger. Hvis dit batteri f.eks. hedder Bosch Powerpack/Powertube 500, så tager en fuld opladning kun 3 timer, imens det kun tager denne fantastiske lyn-oplader 1 time at oplade batteriet 50%!

Denne oplader er helt lukket. Den er derfor ikke følsom overfor støv, og der er heller ingen støjende blæser.

Bosch Fast Chargers specifikationer er som følger:

•Netspænding: 220-240V
•Fysiske dimensioner: Ca. 200 x 90 x 60 mm
•Vægt: ca. 1000 gram, inkl. kabel
•Ladetid: ca. 2,5 t for PowerPack300, ca. 2,5 t for PowerPack og PowerTube 400, ca. 3 t for PowerPack og PowerTube 500, ca. 3,7 t for PowerTube 625
•Kompatibel med Classic+ ved hjælp af et adapterstik (ekstraudstyr)

Når elcyklens batterier er flade, bliver benene ikke glade. Men der sker ej nogen skade, for med en Bosch Fast Charger kan du hurtigt lade!