DKK 1.399,00
Ikke På Lager
Derfor vil du elske den
1. Hurtig opladning af batterier med stor kapacitet
2. Perfekt til Powertube 750 Wh.
3. Meget let og kompakt oplader

Hvis du har behov for en batteri-kapacitet i den helt tunge ende, kan du overveje Bosch PowerTube 750 Wh. Her får du et batteri, der kan klare det meste, herunder også mange og lange ture på de mest uvejsomme mountainbike-spor og skovstier. Det virker således ganske naturligt, at en del eMTB´er i de dyrere klasser er udstyret med dette kraftværk af et batteri.

Men til et batteri med stor kapacitet er der også brug for en kraftig oplader, som i en fart kan få banket noget strøm ind i det flade (eller næsten flade) batteri. Når du og cyklen kommer trætte hjem fra skoven, skal laderen jo gerne kunne nå at lade batteriet op, så du kan cykle til skole eller på arbejde næste morgen!

Men der er ingen grund til bekymring, for her finder du den smarte Bosch 4A oplader, som er specielt velegnet til det store Bosch PowerTube 750 Wh. batteri. Med denne lette og kompakte oplader kan du hurtigt lade dine cykels batteri op. Du kan endda vælge at have opladeren med i tasken, og oplade dine batterier, imens du er på arbejde! Til en weekendtur eller en decideret cykelferie er 4A opladeren naturligvis også ideel.

Med 4A opladeren tager en 50% opladning af et Bosch Powertube 750 Wh. batteri kun lidt 2 timer og 20 minutter, imens en fuld opladning kan klares på omkring 6 timer.

Husk, at opladning sker bedst og hurtigst ved stuetemperatur. Og hold batteri oplader væk fra letantændelige materialer, bare for en sikkerheds skyld!