DKK 3.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske disse batterier
1. Velegnede til cykler med lav indstigning
2. Fås i 3 forskellige størrelser
3. Verdenskendt Bosch-kvalitet

Elcykler er for alvor blevet populære her i landet. Og det er bestemt ikke så sært, for på en elcykel får man stadig motion, idet motoren kun hjælper til, når man selv træder i pedalerne. Man får bare lidt hjælp, når vejen er lang, bakkerne stejle eller modvinden hård.

Bosch PowerPacks er en serie af kompakte, effektive og solide lithium-ion batterier til elcykler. Her skal det handle om de bagagebærer-monterede af slagsen.

Bagagebærer-monterede batterier er især velegnede til cykler på lav indstigning, dvs. de klassiske `damecykler´. Der findes dog også en del klassiske herre-elcykler og elektriske herre-citybikes, som har bagagebærer-monteret batteri. Noget helt andet er, at vi også har mange mandlige kunder, som efterspørger elcykler med lav indstigning.  
Men lad os kigge lidt på batterierne!

Til dig, der hovedsageligt bruger din elcykel til kortere ture i byen, har vi PowerPack 300. Her får du et let og kompakt batteri, som har lang brugstid, og hvor selvafladningen er yderst beskeden.  Med en Bosch Standardoplader tager en fuld opladning ca. 2,5 t., med det med en kompakt-oplader tager den dobbelte tid. En 50% opladning tager, med standard- og kompakt oplader hhv.1 og 2 timer. En lynoplader kan gøre det hurtigere, men vær opmærksom på, at PowerPack 300 kun virker sammen med 4A opladere. Er du i tvivl om, hvilken oplader, du skal vælge, så kontakt endelig os hos Cykler.dk.

PowerPack 400 er den solide mellemvare. Her får du tilstrækkeligt med strøm til lidt længere ture, som eksempelvis moderate pendlerture eller en lille tur ud i det blå.

For PowerPack 400 er de omtrentlige ladetider som følger:

Fuld opladning:
•Standardoplader: Ca. 3,5 t
•Lynoplader: Ca. 2,5 t
•Kompakt oplader: ca. 6,5 t

50% opladning:
•Standardoplader: Ca. 1,5 t
•Lynoplader: Ca. 1 t
•Kompakt oplader: Ca. 2,5 t

PowerPack-familiens `storebror´ hedder PowerPack 500. Og her er der strøm til det hele (eller næsten!). PowerPack 500 er det ideelle batteri til dig, der cykler langt og tit, f.eks. på længere pendlerture, træningsture på landevej, eller måske endda en lille cykelferie. I sidst nævnte tilfælde skal du dog stadig medbringe en oplader. Bosch siger selv, at PowerPack 500 kan give en aktionsradius på op til 90 km. Men det er dog sjældent, at forholdene er så optimale. Vind, temperatur, terræn og meget mere vil altid spille ind.

For Bosch PowerPack 500 er de omtrentlige ladetider som følger:

Fuld opladning:
•Standardoplader: Ca. 3,5 t
•Lynoplader: Ca. 3 t
•Kompakt oplader: Ca. 7,5 t

50% opladning:
•Standardoplader: Ca. 2 t
•Lynoplader: Ca. 1,2 t
•Kompakt oplader: Ca. 3,5 t

Det gælder for alle Bosch PowerPack-batterierne, at de let kan afmonteres, så du kan oplade dem indendørs. Og det anbefaler vi, at du gør, så vidt muligt, ganske enkelt fordi opladning sker hurtigst og bedst ved stuetemperatur. Husk også, at lave temperaturer har en negativ indvirkning på alle batteriers ydeevne. Du kan derfor ikke køre så langt om vinteren som på en varm sommerdag.