DKK 569,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dette sæt
1. Nem og hurtigt udluftning af dine skivebremser
2. Indeholder sprøjte, 2 stk. tragter og 4 spacers
3. Gør det nemt at påfylde ny bremsevæske

Vi har sagt og skrevet det utallige gange: Hydrauliske skivebremser er guld værd, fordi de leverer solid og præcis bremsekraft, selv når føret er mest udfordrende. Når is og snesjap dækker cykelstien, eller når MTB-sporet er vådt og mudret, er de hydrauliske skivebremser din garanti for, at du kan bremse, når der er brug for det. Glem ikke, at et par effektive og velfungerende bremser, i yderste konsekvens, kan udgøre forskellen på liv og død.

Vi har ligeledes tit fremhævet, at hydrauliske skivebremser kun kræver et minimum af vedligeholdelse. Det er da også sandt, men der kan opstå situationer, hvor det kan være gavnligt at skifte bremsevæske og/eller udlufte bremsesystemet. Udluftning har til formål at elimere eventuelle luftbobler i bremsevæsken.  I værste fald kan luft i bremsevæsken være årsag til, at bremserne svigter.

Med dette smarte Shimano bleeding kit (udluftningssæt) kan du, let og hurtigt, udlufte din cykels bremsesystem og/eller skifte bremsevæske. Udtrykket bleeding kan måske lyde makabert, men det betyder bare, at man tapper bremsevæske af cyklen, for at påfylde ny væske, og fjerne eventuelle luftbobler i væsken.

Sættet indeholder følgende:
•Sprøjten Tl-BR001, inkl. slange og monteringsclips
•Olietragt TL-BR002, inkl. oliestopper
•Olietragt TL-BR003
•4 spacers (afstandsstykker)

Udluftning af bremser/udskiftning af bremsevæske bør foregå på steder med god ventilation, og det anbefales, at man anvender handsker og beskyttelsesbriller. Brug altid kun den type bremsevæske, som producenten af dine bremser anbefaler. En forkert bremsevæske kan beskadige bremsesystemet, og i værste fald forårsage bremsesvigt. Genbrug ikke gammel bremsevæske.  

Vedligeholdelse af hydrauliske skivebremser kræver kun en minimal indsats, men hvis dine bremser svigter i et afgørende øjeblik, kan konsekvenserne blive fatale!