Før DKK 2.199,00
DKK 1.799,00
SparDKK 400,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Innovativ polstring af elaston-skum
2. Stiv ska li FACT carbon
3. Titanium rails

Hvis du virkelig lever og ånder for de lange dage på landevejen, så skal du ikke gå på kompromis med hverken performance eller komfort. Enhver bare nogenlunde seriøs cykel-atlet har på et tidspunkt haft et smertefuldt sadelsår. Og lad os bare være ærlige: Det er ikke nogen rar fornemmelse, uanset, hvor hardcore, man er. Og ingen yder det maksimale, hvis hvert eneste tråd i pedalerne gør ondt i bagdelen. Det er derfor af afgørende betydning, at du har en sadel, der giver den bedst mulige komfort, uden at det går ud over din performance på cyklen.

Power Pro Elaston sadlen må siges at være lidt af en nyskabelse, når det gælder sadler fra Specialized.  Ingeniørerne hos den store amerikanske producent har nemlig udskiftet det traditionelle PU-skum med en polstring af Elaston-skum. Resultatet er, at du oplever det, som om du sad på 1000-vis af bittesmå puder, i stedet for på et stort stykke skum. Og forskellen er ganske mærkbar!

Selve sadlen er bygget op omkring en stiv FACT carbon-skal, og med ultralette, hule og meget stærke titanium rails. Det er din garant for lav vægt og effektiv kraftoverførsel.

Sadlen er naturligvis designet i henhold til Specializeds patenterede Body Geometry koncept, og kan anvendes af både mænd og kvinder. Den forlængede Body Geometry kanal ned gennem sadlens midte giver optimal støtte til halebenet. Det betyder mindre ømhed og træthed på de lange etaper.
Sig goddag til Power Pro Elaston fra Specialized, og farvel til ømhed og sadelsår! Når du bestiller den skønne sadel på Cykler.dk, giver vi gratis fragt, ligesom på alle andre ordrer på 299 kr. eller derover.

143mm: 231g
155mm: 235g

Se videoen og lær mere om Body geometri