Før DKK 2.699,00
DKK 1.999,00
SparDKK 700,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Ny Body Geometry Shape profil
2. FACT carbon skal og understel
3. Titanium rails

Lige så længe, som folk har cyklet, har cyklisterne jo sikkert erfaret, at nogle cykelsadler er bedre end andre. Store ting er sket, siden tid, hvor en cykelsadel bare var en cykelsadel. Heldigvis, fristes man til at tilføje. Sædets form og polstring betyder nemlig rigtig meget, både for din personlige komfort og for din evne til at yde det optimale, når du cykler.
Her hos Cykler.dk er vi meget glade for sadler fra den amerikanske producent Specialized. Disse sadler findes i stort set alle prisklasser, og fælles for dem alle er, at man får meget sadel for pengene. Ligesom mange andre producenter har Specialized også en eksklusiv produkt-serie. Den hedder S-Works. Når der står S-Works på et produkt, kan man roligt stole på, at der er tale om det bedste, som Specialized formår.

S-Works Power Arc er en super dejlig sadel, som adskiller sig fra den almindelige Power sadel ved, at den er udstyret med en rundere profil, som giver bedre støtte til dine siddeknogler. Du får naturligvis stadig alle fordelene ved det innovative Body Geometry design, bl.a. den karakteristiske kanal ned gennem midten af sadlen. Det giver bedre blodgennemstrømning.

Den såkaldte Body Geometry Shape profil er specielt designet til at følge kroppens bevægelser, med bedre komfort til følge.

Ligesom på den almindelige Power sadel får du en skal og et understel i stift carbon, og et sæt lette og stærke titanium rails.

Polstringen er level II, hvilket giver dig en perfekt kombination af performance og komfort.
S-Works Power Arc er naturligvis SWAT-kompatibel, og kan desuden bruges af både mænd og kvinder.
•Størrelse: 143mm, vægt 141g
•Størrelse: 155mm, vægt 145g

Se videoen og lær mere om Body geometri