Før DKK 999,00
DKK 799,00
SparDKK 200,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dem

1 Optimal synlighed, dag og nat
2 Nem opladning og montering
3 Innovativt design

Til en god, sjov og sikker cykeltur hører gode cykellygter. At være `sort´ cyklist kan, i yderste konsekvens, være livsfarligt. Du bør derfor ikke gå på kompromis, når du skal vælge cykellygter. I dag er cykellygter imidlertid ikke bare cykellygter. Med et cykellygtesæt fra den anerkendte producent Bontrager går du ikke galt i byen.

Forlygten, Ion Elite R, giver en varm, bred lyskegle på hele 1000 lumen, som formår at oplyse enhver vej eller sti i fuld bredde, imens baglygten, Flare R city, har en bred synlighedsvinkel, der gør denne baglygte specielt velegnet til byens gader og cykelstier. Lyset fra disse lygter kan ses op til 2 km væk!

Det er imidlertid ikke kun i mørke, at det er vigtigt med godt lys på cyklen. Derfor kan begge lygterne indstilles til dagkørelys. Her afgiver lygterne blink, som sikrer, at andre trafikanter kan se dig. Det kan man da kalde for en `oplysning´, der kan bruges til noget! Lygterne oplades let vha. det medfølgende micro-USB-kabel. Ikke noget med at skifte batterier i tide og utide! Montering klares let, takket være det super smarte Blendr-kompatible monteringssystem. Vil du hellere montere forlygten på din cykelhjelm? Så kan det også lade sig gøre! Skulle du, mod forventning, ikke være fuldt tilfreds med dine Bontrager cykellygter, giver producenten 30 dages fuld returret. Lad lygterne Bontrager Ion Elite R og Flare R City stråle i al deres glans, imens du nyder din cykeltur i fulde drag!