Før DKK 909,00
DKK 399,00
SparDKK 510,00
Levering 1-2 dage
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil du elske den
1. MIPS reducerer risikoen for hjerneskader med 40%
2. 5 stjerner i test fra Virginia Tech
3. Skjulte luftkanaler for god ventilation

Det kan ikke siges tit nok: Ingen cykling uden hjelm! Det bør gælde for børn, såvel som for voksne. Man bliver aldrig en så dygtig cyklist, at man kan undvære hjelmen. Selv den dygtigste, mest forsigtige og mest lovlydige kan komme ud for et styrt eller en påkørsel. Og hjernen er uerstattelig.

Specialized er en ny, smart hjelm, som er udstyret med den banebrydende MIPS-teknologi. I forbindelse med et styrt vil dit hoved ofte ramme underlaget skævt, og det er disse ` vrid´ af hoved og nakke, der ofte er årsag til hjerneskader. MIPS (Multi-directonal Impact Prrotection System) er designet specifikt med henblik på at neutralisere de skadelige påvirkninger, som de såkaldte rotationsstyrt ofte medfører. Og videnskabelige undersøgelser har vist, at hvis du bruger en hjelm med MIPS, så reduceres risikoen for hjerneskader med op til 40%, i forhold til, hvis du brugte en mere traditionel hjelm.

Specialized Mode ser ud som en meget `lukket´ hjelm. Men den har faktisk skjulte ventilationskanaler, så du, helt bogstaveligt, kan holde hovedet koldt, når sveden begynder at løbe. Desuden har hjelmen et integreret system til justering af pasformen. Du kan i øvrigt frit vælge mellem to forskellige standard-pasformer: Classic SBS Headform og Round Fit Headform.

Hjelmen er forberedt for ANGi, et system, som gør, at din telefon eller dit smartwatch automatisk sender en SMS til dine pårørende, hvis du bliver impliceret i et styrt. Er du uskadt, kan du annullerede beskeden indenfor et minut.
Specialized Mode har opnået 5-stjerner i test ved det anerkendte Virginia Tech testinstitut, og lever desuden op til den hollandske e-bike standard NTA8776. Det betyder dog bestemt ikke, at den er uegnet til brug på almindelige manuelle cykler.  

Brug hovedet, når du cykler. Og beskyt med det med Specialized Mode MIPS!

Se størrelser her.
S - 51-56
M - 55-59
L - 58-62

Hjelmen er kompatibel med den smarte ANGI sikkerhedssensor find den
  • HER


  • HJELMEN HER ER MED MIPS!
    MIPS gør din hjelm endnu mere sikker!
    Se mere om hvordan i videoen herunder: