DKK 1.099,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil du elske den
1. Let og stærk downhill hjelm
2. Sublim beskyttelse med MIPS
3.  Forberedt for ANGi

I downhill MTB-sport handler det om at flytte grænser. Men når grænserne flyttes, vil risikoen ofte forøges. Du skal derfor kunne stole 100% på, at din hjelm yder den bedst mulige beskyttelse. Løsningen kunne være en full face hjelm. Men mange downhill ryttere ikke at bære full face hjelm, når de skal op ad bakkerne igen.

Derfor har Specialized lanceret Ambush Comp. Denne hjelms MIPS (Multi-directional Impact Protection System) giver optimal beskyttelse ved styrt. Når hjelmen rammer jorden, vil MIPS automatisk omdirigere kraften fra slaget, hvilket mindsker risikoen for hjerneskader med op til 40%. Ydermere er Ambush Comp forberedt for montering af ANgi-sensor (sensor er ekstraudstyr). Denne sensor kommunikerer med en app, som du installerer på din telefon. Når sensoren registrerer, at du styrter, sender telefonen automatisk en SMS til dine pårørende (eller hvem du nu har indtastet nummeret på), om at du har brug for hjælp. Hvis du er uskadt efter styrtet, har du 60 sekunder til at annullere SMS´en.

Når det går stærkt ned ad MTB-sporet, gælder det om at holde hovedet koldt. Og det kan du med Ambush Comp, takket være Specializeds eget innovative 4th Dimension Cooling System, der skaber en fantastisk god ventilation.

Selv om hjelmen er blevet forstærket, for at gøre den endnu mere sikker, er den stadig udstyret med et væld af justerings-muligheder, der gør den utroligt komfortabel. Det kan vi takke det super smarte Mindset 360 Fit System for. Endelig leveres Ambush Comp med et justerbart visir, som beskytter dig imod at få insekter eller andre fremmedlegemer i ansigtet.

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, som følge af et styrt, eller fordi man har tabt den ned på et hårdt underlag.

Se størrelser her.
S - 51-56
M - 56-60
L - 59-62

Hjelmen er kompatibel med den smarte ANGI sikkerhedssensor find den
  • HER


  • HJELMEN HER ER MED MIPS!
    MIPS gør din hjelm endnu mere sikker!
    Se mere om hvordan i videoen herunder: