Før DKK 1.099,00
DKK 889,00
SparDKK 210,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil du elske den
1. Performer som en S-Works hjelm
2. Forberedt for montering af ANGi-sensor
3. Fremragende ventilation og komfort

Med racer-hjelmen Propero II har Specialized skabt en værdig lillebror til den eksklusive S-Works Prevail II. P På Propero II finder du en lang række smarte detaljer, såsom Tri-Fix systemet og 4th Dimension Cooling. Sidstnævnte gør set muligt at holde hovedet koldt, bogstaveligt talt, selv når vejret er varmest, og du virkelig tramper igennem i pedalerne. Du får, meget kort fortalt, en cykelhjelm, der performer som en S-Works hjelm, men til en noget billigere pris.

Det siger næsten sig selv, at denne super skønne hjelm er udstyret med MIPS (Multi-directional Impact Protection System). Dette system er udviklet gennem flere års intensiv forskning. Når hjelmen rammer asfalten, i forbindelse med et styrt, vil MIPS omdirigere kraften fra slaget. Det er videnskabeligt bevist, at dette system kan mindske risikoen for alvorlige hoved-skader med op til 40%. En sådan beskyttelse må siges at være en fornuftig investering, al den stund, at din hjerne er unik og uerstattelig. Har din hjerne først taget skade, kan du ikke bare få en ny.

Hjelmen er forberedt for montering af ANGi-sensor (sensor er ekstraudstyr). Når sensoren registrerer, at du vælter, sender den besked til en app på din telefon. Telefonen sender så en SMS til dine pårørende om, at du har brug for hjælp. Hvis du slipper uskadt fra et styrt, kan du annullere SMS´en, i løbet af 60 sekunder.

Hjelmen leveres med et visir, der let kan klikkes på fronten af hjelmen. Slut med at få insekter og andre fremmedlegemer i ansigtet, når du giver den gas på cyklen!

Med Propero II får du sikkerhed og kvalitet på niveau med S-Works, uden at prislejet følger med opad.

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, som følge af et styrt, eller fordi man har tabt den ned på et hårdt underlag.

Se størrelser her.
S - 51-56
M - 55-59
L - 59-63

Hjelmen er kompatibel med den smarte ANGI sikkerhedssensor find den
  • HER


  • HJELMEN HER ER MED MIPS!
    MIPS gør din hjelm endnu mere sikker!
    Se mere om hvordan i videoen herunder: