DKK 999,00
Levering 2-4 dage
Specialized Propero III ANGI MIPS den nye hjelm indenfor sikkerhed og performance!

Propero er ikke bare en almindelig racer hjelm, nej det er en hjelm med det nyeste indenfor sikkerhed! Den giver dine pårørende ro i sjælen når du er ude og køre land og rige rundt! Den er nemlig udstyret med MIPS og ANGI.
Derudover har den Specialized's 4'th dimension cooling som sikre dig at du kan holde hovedet koldt selv på de varme sommerdage.

MIPS er en forkortelse for "Multi-directional Impact Protection System". Det gør at hjelmen omderigere slaget den får når den rammer jorden. Mange års forskning har banet vejen for et hjelmsystem, der kombinierer hjernens egen beskyttelse og MIPS, som giver dig den bedste sikkerhed muligt, og det er videnskabeligt bevist at MIPS nedsætter chancen for hjerneskader med op til 40%

ANGI er en  lille sender på hjelmen som kan aflæse hvis du falder. Den er forbundet med din telefon, så sender den  en SMS til dine pårørende efter 60 sekunder. Men hvis du nu falder og du ikke er kommet noget til, så kan du nå at annullere sms'en. Med en ANGI kommer der 1 års abonnement til appen.

Der medfølger til hjelmen et visir, som let klikkes på i fronten af hjelmen, hvis det ønskes.

HJELMEN HER ER MED MIPS!
MIPS gør din hjelm endnu mere sikker!
Se mere om hvordan i videoen herunder: