DKK 16.299,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Utroligt meget MTB for pengene
2. Luftaffjedret forgaffel og bagdæmper
3. Magura MT Thirty hydrauliske skivebremser

Det kan heldigvis godt lade sig gøre at få en seriøs mountainbike til en fornuftig pris. Ikke mindst, hvis man handler hos Cykler.dk, og vælger en CUBE. Vi kan nemlig næsten ikke siges det tit nok: Hos CUBE i Waldershof i Sydtyskland formår man virkelig at fremstille cykler, som i høj grad giver køberen god valuta for pengene.

Det første, der springer én i øjnene, når man kigger på de teknikske specifikationer for 2022-udgaven af CUBE Stereo 120 Pro, er den store mængde af meget fine komponenter. Lad os starte med at kigge på den affjedring, der jo er af så stor betydning ved offroad-kørsel: En 130 mm RockShox Judy Silver Air luftforgaffel, kombineret med en Manitou Radium Expert RL luftaffjedret bagdæmper sikrer dig en silkeblød køreoplevelse, selv i det mest barske terræn, du kan forestille dig. Luftaffjedring sparer vægt, i forhold til almindelige forgafler og bagdæmpere, der i reglen indeholder en metalfjeder. Desuden kan luftaffjedring let justeres i forhold til cykelrytterens vægt. Det afhænger, ganske enkelt, af mængden af luft, du pumper ind.

Der er altså tale om en utroligt velaffjedret mountainbike. Så langt, så godt. Men hvad med gearene? Heller ikke her skuffer CUBE Stereo 120 Pro. Geargruppen er nemlig den uforlignelige Sram NX Eagle 1x12, som er kendt og elsket, både for sit meget brede gearområde og for sin store brugervenlighed.

Når der skal bremses, kan du trygt stole på de hydrauliske Magura MT Thirty skivebremser. De skal nok fungere upåklageligt, selv når føret er glat/vådt.

Kort sagt: en stærk, sjov og brugervenlig MTB, som er udstyret med komponenter, som man normalt ville forvente at finde på langt dyrere cykler!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: